Nektasjes helpen uw spullen veilig te houden

Een nektasje is erg handig om uw spullen veilig op te bergen zonder deze kwijt te raken. Een aantal gelegenheden waarbij een nektasje erg handig kan zijn is bijvoorbeeld als u op een festival bent of als u aan het reizen bent. Safekeepers vindt kwaliteit erg belangrijk en de nektasjes van Safekeepers zijn dan ook van echt leer gemaakt. Als u uw portemonnee en andere belangrijke spullen in een nektasje bewaart. Dan heeft een zakkenroller geen kans om deze voorwerpen te stelen.

Design

Doordat de nektasjes van zacht leer gemaakt zijn irriteert het niet aan uw huid. Hierdoor kunt u het tasje dus ook onder uw shirt of trui dragen, zodat niemand ziet waar uw waardevolle spullen zijn. U hoeft ons nektasje echter niet persé te verbergen, naast dat het tasje erg praktisch is heeft Safekeepers ook hun uiterste best gedaan om met een zo mooi mogelijk design te komen.

De nektasjes zijn zo ingericht dat ze klein en praktisch zijn en alsnog veel ruimte hebben. Zo hebben de nektasjes 3 speciale vakjes voor pasjes en een steekvak voor uw documenten zoals paspoort of andere belangrijke papieren. Ook zijn de nektasjes in verschillende kleuren te verkrijgen.

Waarom kiezen voor Safekeepers?

  • Levertijd van 1-2 werkdagen
  • Unieke lost and find codes
  • Producten zijn gemaakt van echt leer
  • Zeer ruim assortiment
  • Goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via het e-mailadres info@safekeepers.nl of telefonisch via het nummer 0314-745044.