Truien van black banana’s

Black Bananas is een van de topmerken in Nederland en het wordt door veel bekende artiesten gedragen zoals Freddy Moreira, Chuckie en Fajah Lourens. Dit merk beschikt over een ruime collectie aan zowel mannen als vrouwen kleding. In dit artikel zullen wij het hebben over de truien van Black Bananas.

Black Bananas beschikt over truien in verschillende kleuren, maten en vormen. Ook hebben de truien verschillende opschriften. De truien kun je vinden op de website van Black Bananas ( www.blackbananas.nl ) of op een van de alternatieve leverancies.

Black Bananas verrast je elke dag met mooie prints, goede kwaliteit en originele items. Zo hebben de truitjes met als print Finesse, BLCK BNNS of Black Bananas. Ook zijn er truitjes met de apenkop print de Transformer Monkey en de logo van Black Bananas. De truitjes en opschriften hebben allemaal verschillende kleuren. De truien met Finesse als opschrift hebben de kleuren oranje en rood, de truien met BLCK BNNS of Black Bananas als hebben in de kleuren oranje, wit, rood en regenboog kleuren. Verder hebben de truien van Black Bananas natuurlijk ook ander kleuren zoals zwart, wit, navy green, blue black, bordeaux en nog vele andere leuke kleuren. Black Bananas beschikt ook over Tape T-shirts, dit zijn truien die aan de zijkant vanuit de nek tot de mouwen of heupen een Black Bananas print hebben.

Conclusie

Voor meer informatie over deze leuke truien kun je naar www.blackbananas.nl . Indien je een van de truien wilt bestellen kan je dat ook via hun website doen. Bestel jij vandaag een trui, dan heb je het morgen al in huis.