Feel sexy, be sexy!

Corrigerend ondergoed blijft voor veel vrouwen toch een beetje een geheim product. We willen allemaal in een vloeiende lijn ons zandloper figuur laten zien, maar toegeven aan corrigerend ondergoed? De waarheid is dat we het allemaal doen. Zelfs de vrouwen in de advertenties voor corrigerend ondergoed gebruiken corrigerend ondergoed, al hebben die het vaak niet eens echt nodig. Toch is het iets wat tussen de oren zit. Er zullen maar weinig vrouwen zijn die 100% tevreden zijn met hun figuur op alle denkbare plekken. De een zal wel wat minder kont willen, de ander is daar juist enorm trots op maar vind de love-handles erboven wat minder aantrekkelijk. Wat voor de één enorme buik is voor de ander jaloersmakend slank.

Voor bijna alle problemen die te maken hebben met vrouwen vormen bestaat tegenwoordig shapewear. Maar niet elk ondergoed is hetzelfde, en zeker niet elk ondergoed is even comfortabel. Maar dat nemen we allemaal voor lief om er op dat feestje in die spectaculaire jurk er nog spectaculairder uit te zien. We willen ons de mooiste vrouw voelen op de gelegenheid. Daar hebben dan best een pijntje hier of een beetje minder lucht in dat strakke ondergoed voor over. Een vrouw die zich sexy voelt is sexy, daar zal iedere man mee instemmen.

En nu moet je niet denken dat alleen oudere vrouwen corrigerend ondergoed dragen. Zeker niet waar namelijk. Sterker nog jongere vrouwen zullen meer om dit uiterlijke aspect geven dan een vrouw van middelbare leeftijd. Geen enkele jonge vrouw is vies van een push-up beha op zijn tijd, sterker nog velen weten niet beter. De druk om er strak en afgetraind is groter dan ooit met de huidige sportschool trend. Nu wil en kan ik natuurlijk niet afraden om af en toe naar de sportschool te gaan, maar shoppen is ook een sport toch? En shoppen voor goed figuur corrigerend ondergoed dan al helemaal! Dus waarom een duur abonnement op de sportschool als je die 30,- ook eenmalig kan spenderen op goed corrigerend ondergoed? Dan kun je gewoon weer met gerust hart jouw favoriete feestjurk dragen. Kijk bijvoorbeeld eens op DressesOnly.nl. Of indien je in België woont kun je beter navigeren naar DressesOnly.be.