Isabel Marant

Isabel Marant: de nieuwe collectie 2021

Het eigenzinnige modemerk Isabel Marant is vernoemd naar de ontwerpster zelf. Ieder seizoen komt het exclusieve merk weer met nieuwe collecties voor de stijlbewuste vrouw. Het merk heeft zichzelf gepositioneerd als een high fashion ready-to-wear concept. Het voornaamste doel is om draagbare items te creëren die comfortabel zitten. In deze blog lees je waarom Isabel Marant één van de meest populaire kledingmerken is en waarom items van dit prachtige merk niet mogen ontbreken in jouw kledingkast.

Inspiratie voor de collectie

De inspiratie voor haar ontwerpen haalt Isabel Marant met name uit de verre reizen die ze maakt. Zo reist ze onder andere naar de Caraïben en Afrika. Dit geeft elke keer een unieke draai aan de collecties. Ook is ze voorstanders van handgemaakte creaties en dit stimuleert ze dan ook altijd. Ze vecht er hard voor om het traditionele vakmanschap in ere te houden. De “ecologie van kleding”, zoals ze het zelf noemt. Een ander opvallend feitje is dat Isabel Marant altijd alle kleding zelf past voor een kledingstuk het magazijn verlaat. Ze creëert de kleding dan ook voor het dagelijkse leven van vrouwen, niet voor glitter en glamour modebladen.

Isabel Marant shoppen bij Leurink Mode

Bij Leurink Mode in Borne slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar dames- en herenmode van Isabel Marant. Hier vind je een uitgebreide collectie t-shirts, truien, jacks, jassen, sneakers en nog veel meer. Ieder voorjaar en najaar komen de nieuwste collecties binnen, het is dan ook een garantie dat je er modieus bij loopt. Je kan de collectie ontdekken in de online webshop of je kan ervoor kiezen om langs te komen in de winkel. Misschien vind je het fijn om advies te krijgen van een stylist of misschien vind je het juist lekker makkelijk om vanuit huis te bestellen. Het grote voordeel aan online bestellen bij Leurink is dat jouw favoriete Isabel Marant product gratis wordt verzonden en dat dit dezelfde dag nog gebeurt wanneer je voor 16:00 uur hebt besteld. Laat je dus inspireren of adviseren en bekijk de volledige collectie. Als je eenmaal aan de heerlijk comfortabele items van Isabel Marant gewend bent, wil je niet meer anders!