Zoekt u vlotte tops voor dames?

Ik ben altijd een dame geweest die het leuk vindt om op websites en in winkeltjes te kijken die niemand kent, zo kan ik op die manier kleding vinden waar bijna niemand of niemand mee loopt. Laatst was ik aan het zoeken naar tops voor dames. Gewoon simpele, leuke tops die opvallen maar toch ook weer niet. Tops voor dames waar andere vrouwen naar kijken met een blik van waar heb je die gekocht. Na een tijdje zoeken kwam ik op de site peachy.nl. De naam van de website sprak me aan, ik vond hem schattig. Het is een ongecompliceerde, leuke site waar net genoeg kleding op staat. Geen gedoe, gewoon recht toe recht aan. Ze verkopen niet superveel voor tops voor dames, maar als je net als ik niet teveel keuze wilt hebben maar wel iets leuks wilt scoren is deze website echt iets voor jou! Ze hebben ze in de maten XS tot en met L dus dat komt mooi uit. De prijzen zijn goed, ergens tussen de 8 en 25 euro per top. Alle tops voor dames komen in een aantal verschillende kleuren dus ik heb er van een aantal gewoon meerdere kleuren in een keer gekocht. Ze hebben ook fysieke winkels zag ik op de website en een outlet. Gratis verzending voor de tops voor dames vanaf 65 euro en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay. U kunt ze ook whatsappen en ze hanteren een niet goed, geld terug garantie, altijd mooi. U kunt zelfs een account aanmaken en favorieten opslaan. Allemaal hartstikke handig natuurlijk. Ze bieden naast de tops voor dames ook een feestcollectie aan, schoenen, accessoires en ze hebben een tab met sale en nieuwe spullen. Plus als u niet weet wat uit te kiezen voor een ander dan is er ook de mogelijkheid om een cadeaukaart te kopen. Als u in de buurt van een de winkels woont is er ook de optie om de bestelling daar zelf op te gaan halen. Ik heb mijn emailadres achter gelaten om op de hoogte te worden gehouden.

Leuke tops voor dames op deze site!

En natuurlijk nog veel meer dan alleen maar tops maar dat heb ik al beschreven. Het is gewoon een leuke, spontane, simpele website met mooie kleding en andere spullen erop. Ik had mijn bestelling snel binnen want ik had de dag ervoor voor 17:00 uur besteld. Hartstikke mooi en zo hoort het of niet soms. Andere betaalmogelijkheden zijn trouwens paypal, MasterCard, VISA en Ideal.

Ook nieuwsgierig naar leuke trends?

Wacht dan niet langer en bezoek deze website want

  • Ze verkopen leuke, hippe dameskleding
  • Ze leveren snel en gratis vanaf 65 euro
  • Ze komen betrouwbaar over.

Wat kan het kwaad om even rond te neuzen op een site als deze, ik kan het met een warm hart aanraden in ieder geval. Gewoon een kijkje gaan nemen en zelf gaan ontdekken wat een leuke kleding ze hebben. Zo loopt ook u straks met kleding rond die u bijna ergens anders en bij niemand anders ziet. Ik ga hier dan ook zeker vaker kleding kopen.