Goede bedrijfskleding is belangrijk

Goede bedrijfskleding is belangrijk

 

Vorige week ben ik een eigen bedrijf begonnen in Nijmegen en dat bevalt allemaal heel goed. Er moest van alles geregeld worden, maar gelukkig hebben we nu alles voor elkaar. Bij een horeca bedrijf hoort natuurlijk goede bedrijfskleding waar je wat aan hebt en wat er professioneel uitziet. We zijn daarom wat gaan rondkijken op internet of we wat konden vonden wat er professioneel uitzag. Toen we op Google aan het kijken waren kwamen we bij jullie terecht en zag je gelijk dat jullie er verstand van hadden. Toen ik het nummer van jullie zag dacht ik van laat ik maar eens even gaan bellen en kijken wat er van komt en dan zie ik wel. Aan het eind van het gesprek kwam het erop neer dat jullie een voorbeeld zouden sturen naar mij hoe het eruit zou komen te zien en dan kon ik zelf kiezen aan de hand van de prijs en voorbeeld of ik het ermee eens was. Toen het voorbeeld af was en kreeg toegestuurd was ik diep onder de indruk. Zo liet ik het gelijk aan mij personeel zien en die hoopte ook echt dat ze de bedrijfskleding konden dragen die op het voorbeeld stonden. Na weer contact te hebben opgenomen stond ik verbaasd van de prijs, want ik vond het echt reuze meevallen. Ik had het veel hoger geschat en daarom heb ik ook gelijk gezegd dat jullie het van mij mochten maken. Binnen een week had ik het al thuis en konden we er gelijk gebruik van maken en iedereen is superblij met deze bedrijfskleding. Ook zijn er leuke reacties van mensen die komen eten en dat is altijd leuk. Wij willen jullie daar heel erg graag voor bedanken en veel succes verder.