Bedrijfskleding was ontzettend mooi geworden

box3Bedrijfskleding was ontzettend mooi geworden

We hadden voor ons bedrijf speciale bedrijfskleding laten maken, voor wanneer we op beurzen stonden. Omdat het goed ging met het bedrijf en we steeds vaker werden gevraagd voor beurzen, leek het ons een goed plan om er ook wat representatiever uit te zien, zo kwamen we bij een bedrijf uit die speciaal op maat bedrijfskleding maakt. Dit was al erg leuk, we kwamen er langs en alles werd uitvoerig besproken. Het zijn echte ontwerpers en binnen no time hadden ze al meerdere schetsen gemaakt. Dit was echt leuk om te zien. We konden zelf gewoon kleding ontwerpen met ze! Toen de bedrijfskleding uiteindelijk af was kon ik natuurlijk niet wachten om het aan te doen. Het was ontzettend mooi geworden en het zag er ook nog eens goed uit, het stond mij goed. Wat ik zo leuk vind is dat we nu echt een geheel zijn. We hebben namelijk al een beurs gehad, waar we allemaal in onze bedrijfskleding stonden, en we stralen nu al veel meer uit dan voorheen. We zijn echt een team, en de bedrijfskleding is erg stijlvol en chique, waardoor dit ook nog eens onze uitstraling ten goede doet. Ik ben erg blij met mijn werk en ik hoop hier nog een tijdje te kunnen blijven, maar het gaat steeds beter dus de kans is groot. Ik zit echt in de groei en maak alle ontwikkelingen mee in het bedrijf. Dit is ideaal om te zien en dat vind ik super leerzaam. Misschien dat ik later ook nog eens een eigen onderneming ga starten, ik weet alleen nog niet precies waar in, maar ik heb ook nog genoeg tijd om dit uit te zoeken, dat is zo mooi aan een wereld vol tijd en mogelijkheden!