Stevige bedrijfskleding is altijd belangrijk

 

Stevige bedrijfskleding is altijd belangrijk

 

Vorige week heb ik het een en ander veranderd binnen mijn bedrijf. Zo heb ik wat nieuwe spullen gekocht en heb ik ook nieuwe bedrijfskleding laten maken. Er was van alles mogelijk met de bedrijfskleding en je kon echt alles zelf bepalen. Als er iets was waar hun anders over dachten kreeg je dat gelijk te horen en merkte je ook echt dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Je kreeg goed en professioneel advies en werd snel geholpen. Toen ze het voorbeeld stuurde zag het er gelijk al perfect uit op een aantal dingetjes na. Toen ze dat hadden aangepast stuurde ze een nieuwe en die was fantastisch. Ik wist zeker dat de mensen die bij ons werken het mooi zouden vinden en ook de gasten. Het duurde helemaal niet lang om ze te laten maken, want binnen een weekje had ik ze al thuis en kon ik er gelijk gebruik van maken. Ik kreeg precies de goede maten toegestuurd waar ik om had gevraagd en de service was perfect. Als je daar ook nog eens een mooie prijs bij krijgt wat je niet vaak ziet bij de meeste bedrijven is dat natuurlijk perfect. Toen mijn personeel de bedrijfskleding aan had waren er veel leuke reacties van mensen en dat doet je goed. Je doet het niet voor niks en je moet er toch goed uitzien. De bedrijfskleding die we hebben aangeschaft beschikt ook over goede kwaliteiten, dus ik weet wel zeker dat ze nog lang mee gaan. Bedankt dus voor de mooie bedrijfskleding en ik ben er zeer over te spreken. Als ik ooit nog bedrijfskleding nodig heb dan weet ik wel waar ik moet zijn. Als ik iemand weet die bedrijfskleding nodig heeft zal ik ze zeer zeker doorsturen! Bedankt.