Deze sieraden kunnen zowel mannen als vrouwen dragen

Accessoires zijn onmisbaar voor iedereen. Waarom? Producten zoals een zonnebril, pet, hoed, sjaal of sieraden zorgen ervoor dat jouw outfits er steeds anders eruit zien. De combinaties zijn eindeloos en daarnaast hebben zulke producten ook nog eens een praktische functie (bijvoorbeeld om jou te beschermen tegen de snel veranderende weersomstandigheden van Nederland). Ben je op zoek naar een simpele en subtiele manier om jouw uitstraling elke dag te veranderen? Sieraden is wat jij zoekt! Wij hebben een lijstje voor jou van sieraden die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen.

1: kettingen

Kettingen zijn de makkelijkste manier om jouw outfits gemakkelijk op te pimpen. De meest bekende soorten zijn de kettingen gemaakt van zilver, goud of en soms rose goud. Dit soort kettingen passen altijd bij wat jij op het moment draagt, dus je kunt gemakkelijk jouw eigen collectie van kettingen beginnen met een simpele zilveren of gouden ketting. Bovendien zijn er ook nog wat kettingen die iets ‘aparts’ zijn, zoals een ketting gemaakt van touw of een soortgelijk stof.

Kettingen komen in verschillende soorten en maten (denk hierbij aan chokers) en soms zijn ze ook afgewerkt met gekleurde stenen of diamanten. Bovendien kun je ook hangers aan jouw kettingen toevoegen, zodat je elke dag een andere ketting hebt! Ga dus sowieso voor een simpele ketting sliert en koop er nog leuke hangers erbij zodat je elke dag kan afwisselen. Hangers en kettingen kun je gemakkelijk aanschaffen bij een sieradenwinkel in de buurt of kijk op online shops, bijvoorbeeld Finaste.

2: ringen

Een andere soort sieraad wat echt onmisbaar is zijn ringen. Niets voor niets heb je tien vingers aan elke hand, dus je kunt gemakkelijk zoveel sieraden aan je hand toevoegen zoals jij wilt. Meestal kiezen mannen voor wat grotere, dikke ringen, terwijl vrouwen meer voor sierlijke, dunne ringen gaan. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn. Net zoals kettingen zijn ringen te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen en soms worden ze ook afgewerkt met een mooi steentje.