Zo zorg je dat je helemaal klaar bent voor je bruiloft

Er zijn vrouwen die iedere dag bergen met sieraden dragen, iedere dag van de week een andere collectie om hun oren, vingers, polsen en hals. Anderen zijn juist wat meer sober en hebben een eenvoudig paar dat ze iedere dag dragen, of hebben eens in de zoveel tijd wat sieraden om. Maar een ding is zeker: op haar trouwdag wil iedere vrouw mooie sieraden hebben. Gelukkig heeft DRKS een afdeling speciaal voor bruidssieraden.

Aparte categorie

Bruidssieraden, is dat een aparte categorie? Ja, dat is het. Uiteraard kun je ook je eigen reguliere bijoux dragen als je dat wil, maar op deze speciale dag zien veel vrouwen er graag op hun allermooist uit. Daarbij hoort ook het gevoel van nieuwe, speciale sieraden die aansluiten bij de nieuwe jurk. Overigens hoeft het niet zo te zijn dat de vrouw in kwestie er ook daadwerkelijk objectief mooier uitziet, maar het gaat vaak ook om het gevoel: wanneer je je op en top verzorgd voelt, zit je vanzelf lekkerder in je vel zodat jij kan stralen.

Compatibiliteit met jurk

Daarnaast zijn bruidssieraden ook nodig omdat het vaak een ander soort sieraad is: de sieraden moet namelijk niet matchen met zomaar een outfit, maar met de bruidsjurk. Dat is nogal een aparte klus. Omdat de jurk vaak één kleur heeft, kan met de sieraden veel gespeeld worden omdat deze meer opvallen. Uiteraard hangt het ook af van de kleur van je jurk, maar over het algemeen zijn gouden of zilveren sieraden met ieder type jurk te combineren. Bij een lichtroze jurk of een jurk die wat meer een klassieke stijl heeft, zijn parels erg mooi.

Waar voor je geld

Deze bruids sieraden zijn vaak ook wat aan de duurdere kant, maar bij DRKS zijn ze gelukkig voor een redelijke prijs te krijgen. Die prijs slaat overigens op de hoge kwaliteit, want alle sieraden zijn van duurzaam materiaal gemaakt. Overigens is die verhoogde prijs iets wat veel vrouwen op de koop toe nemen: bruiloften zijn immers nooit goedkoop.