Waar kun je een keycord kopen?

Een keycord is een enorm handige accessoire. Nooit hoef je jezelf meer zorgen te maken over waar je jouw sleutel gelaten hebt, want deze hang altijd om je nek. Hierdoor heb je deze ook altijd meteen bij de hand. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om in vele verschillende stijlen je keycord te laten bedrukken. Vaak is het zelfs een mogelijkheid om zelf de bedrukking te kiezen en te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld bij Keycord-lanyard. Zo beschik je over een unieke manier om je sleutel te bewaren. En het fijne van Keycord-lanyard is dat je hier ook nog eens voor een redelijke prijs een keycord kopen kunt.

Keycord: niet alleen voor individueel gebruik

Bij een keycord denk je al snel het nut door te hebben: je hangt deze om je nek, zodat je altijd waar je fietssleutel of huissleutel is en waardoor je deze altijd bij de hand hebt. Maar individueel gebruik is niet de enige manier waarop je een keycord gebruiken kunt. Ook voor ondernemers bieden keycords mogelijk. Je bent altijd op zoek naar cadeaus en goodies om als gift te gebruiken. Klanten waarderen niet alleen deze cadeaus, maar door ze te bedrukken met het logo en naam van je bedrijf kunnen deze ook nog eens dienen als een vorm van reclame. Twee vliegen in één klap, kortom. Keycords bieden dus een hoop mogelijkheden.

Bestel jouw keycord bij Keycord-lanyard

Bij Keycord-lanyard kun je terecht voor al jouw keycord behoeften. Al voor een prijs van 29 eurocent kun je een goed keycord kopen. Wil je een unieke bedrukking laten plaatsen op dit keycord? Ook dit kan bij deze webshop. Wil je een grote bulk aan keycords aanschaffen, bijvoorbeeld ter promotie van je bedrijf? Ook in dat geval klop je bij Keycord-lanyard aan met al jouw keycord wensen.