Op zoek naar mooie herenkleding?

Een herenkledingzaak waar je voor alle facetten kunt slagen? Van prachtige overhemden tot zeer luxe accessoires? Bij De Heerenzaak bent u dan aan het juiste adres! Doordat ons team graag naar jouw wensen luistert en deze wensen zoveel mogelijk laat uitkomen, zijn wij net iets anders dan andere herenmode winkels. Doordat wij onze tevreden klanten blijven stimuleren om ook nieuwe creaties te proberen en onze collectie keer op keer aanvullen met de mooiste kleding, behouden we kwaliteit en de service in de hoogste klasse maar voor een betaalbare prijs. De herenkleding die wij verkopen in onze winkel is van meerdere topmerken afkomstig.

Waarom De Heerenzaak?

Zeker ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Amsterdam, waar ons team klaar staat om je te omarmen in onze persoonlijke service met een heerlijk kopje koffie of thee.  Onze collecties zijn met zorg geselecteerd en alleen de vooraanstaande merken zijn goed genoeg voor De Heerenzaak. Voor de volgende producten ben je van harte welkom in een van onze filialen;

Overhemden, t-shirts, polo’s, truien, broeken, ondergoed en zeer luxe accessoires. En natuurlijk zijn deze producten ook online te bestellen.

Voel je welkom!

Ons team is geheel op de hoogte van productkennis van al onze producten, van de nieuwste trends en last but not least oprecht over de aankleding. Wij blijven up to date met de nieuwste herenproducten. Doordat we dit doen, kunnen wij elke man altijd een passend product aanbieden. In de afgelopen jaren werkt ons team met veel passie met o.a. de volgende merken; Arrow, Barts, Björn Borg, Cavallaro, Falke, Fruit of the Loom, Garage, Happy Socks, HV-Polo, Lacoste, Russen, Schiesser, Selected Homme, Selected Homme, Slater, Sleeve7, Sloggi, Tiger of Sweden, van Gils, van Laack en Venti.  Ook omdat we werken met deze premium merken, blijven wij altijd gepassioneerd en zoekend naar andere premium merken. We blijven innoveren zodat wij onze klanten kunnen blijven boeien met kwalitatief goede herenkleding voor een mooie prijs.