Toilettas dames

Je koffer buiten beschouwing gelaten, is je dames toilettas misschien wel het belangrijkste onderdeel van je hele bagage. Kies je de verkeerde toilettas dan is het uren zoeken naar je spulletjes als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen. En heb je zelfs helemaal geen toiletzak in acht genomen dan zou je niet de eerste zijn waarvan lekkende crèmes of parfumflesjes je hele bagage naar de verdoemenis helpen. Er is toch niets erger dan in je hotelkamer aankomen en ontdekken dat je peperdure shampoo zich als een lavastroom over je hele koffer heeft verspreid. Wij wensen je alvast veel moed toe als je de eerste dag in de plaatselijke wasserette moet doorbrengen terwijl je op het strand had kunnen liggen of eeuwenoude tempels had kunnen ontdekken. Maar hoe kies je nu de perfecte toilettas voor dames en waar moet je rekening mee houden? Wij geven graag enkele nuttige tips mee.

Hoe een dames toiletzak kiezen?

Op zoek gaan naar een dames toilettas is allereerst op zoek gaan naar een toilettas die bestaat uit verschillende compartimenten om je spullen in op te bergen. Een plekje voor je make-up, een plekje voor tandenborstel en tandpasta, een plekje voor je scheermesjes,… Je houdt alles op deze manier netjes gescheiden en vindbaar.

Vervolgens kies je ook best voor een toilettas die tegen een stootje kan. En we hebben het dan over stootjes van zeep, tandpasta, crèmes,… De kans dat er ooit eens iets zal lekken of druppen, is groot. Een duurzame en stevige dames toilettas betaal je misschien iets meer, maar je gaat er wel veel langer plezier van hebben. Wat betreft dit lekken en druppen, zouden wij ook steeds voor een toilettas gaan die makkelijk en snel te reinigen is.

Er zijn natuurlijk nog andere zaken waar je rekening mee moet houden, maar die plaatsen we onder de persoonlijke voorkeur. Denk hierbij aan de kleur of het motief van je toilettas alsook de grootte. Hoe groot je dames toilettas moet zijn, is niet alleen afhankelijk van wat jezelf belangrijk vindt, maar ook van de duur van de reis en van het type reis.