De mooiste basics voor een maatje meer

Basic kleding is voor iedereen weggelegd en het is ook zeker heel makkelijk te combineren met alles. Ben je nou iets voller? Dan is er leuke kleding bij jou bij Maatje Meer. De basics van Maatje Meer, dus als je iets moois en van goede kwaliteit wilt moet je daar zeker kijken. 

Broeken

Broeken er zijn echt ontzettend veel soorten van en ook alle soorten broeken kunnen curvy vrouwen dragen. Broeken staan namelijk iedereen! Er zijn allemaal verschillende broeken zoals pantalons, flair broeken, jeans met wijde pijpen, stretch jeans, skinny jeans, ripped skinny jeans en nog veel meer. Het mooie hieraan is dat je genoeg keuze hebt en goed kan ontdekken waar jij je fijn in voelt. Het zal ook wel heel erg per winkel verschillen in welke broek je fijn voelt, bij elke winkel is hetzelfde soort broek namelijk heel anders. 

Bovenstukken

Het begrip bovenstukken is heel erg breed, maar er zijn gewoon heel veel soorten bovenstukken. Er zijn T-shirts, lange mouwen shirts, truien, blousjes, hoodies en nog veel meer. Met bovenstukken is het vooral belangrijk dat je iets aantrekt waar je een goed gevoel in krijgt. Curvy vrouwen zijn meestal heel onzeker over de buik, dus als je daar onzeker over bent dan kan je het beste kleding uitzoeken die niet te strak rond de buik zitten. Let wel op dat je niet te wijde kleding gaat dragen, want dat kleed namelijk niet mooi af en dan lijk je voller dan je eigenlijk echt bent. 

Kleuren

De kleuren van basic kleding is niet zo heel bijzonder. Het zijn meestal effen kleuren. Het is wel makkelijk om basic kleding te mixen met andere soorten kleding. Je kan bijvoorbeeld een zwarte broek met een zwart shirt aan hebben en dan felle roze schoenen dan zie je er gelijk al minder basic uit, maar zit je toch wel in de basic hoek.