Scotch & Soda de laatste 10 jaar een andere weg ingeslagen

SR86_Header_Denim_NL_1Scotch & Soda de laatste 10 jaar een andere weg ingeslagen

Een aantal jaar geleden werkte ik nog al kledingverkoopster in een wat exclusieve kledingwinkel. De laatste jaren gaan steeds meer mensen de kleding kopen via het internet en daarom ben ik uiteindelijk ook mijn baan kwijtgeraakt. Voor mij kwam dit op een prima moment want ik was net klaar met studeren en hoefde me zo geen zorgen te maken over het nemen van ontslag maar toch vond ik het wel vervelend. Ik ben nog wel bekend met een aantal van de kledingmerken die we in die winkel verkochten en nu ik tegenwoordig vaak de kleding koop voor mijn echtgenoot vind ik het leuk om nog eens te snuffelen tussen de collecties van de merken van toen. Een van de populaire merken die wij verkochten was het merk Scotch & Soda. Dit kledingmerk is al meer dan 30 jaar oud maar een ruime 10 jaar geleden is dit kledingmerk een volledig nieuwe weg ingeslagen. Dit merk staat bekend om zijn eigen style, deze stijl staat op zich en is zeer herkenbaar. Ik weet dat er veel mannen zijn die erg blij zijn met deze kledingstyle omdat zij deze niet eerder vinden konden in de kleding terwijl ze die wel zochten. Voor mijn man koop ik zo af en toe ook eens een nieuw kledingstuk van Scotch & Soda en ik weet dat hij dit altijd hele fijne kleding vindt. De broeken zitten hem perfect en de overhemden vindt hij erg mooi. Wanneer u ook op zoek bent naar nieuwe kleding voor de man en u het merk Scotch & Soda nog niet kent dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website, hier vindt u een uitgebreide collectie van dit merk.