Lofff via mijn zusje

lofff-get-the-look-019Lofff via mijn zusje

Ik vind het heerlijk om nieuwe kleding te kopen voor mijn kinderen. Ik heb twee dochters en een zoontje en dat betekent dat ze met regelmaat wel een nieuw kledingstuk nodig hebben want ze houden er werkelijk van om druk en wild te spelen. Ik vind dat geen probleem want ik ben allang blij dat ze liever echt spelen dan dat ze achter een computer of een ander beeldscherm zitten. Omdat ik niet moeilijk hoef te doen over geld voor kleding vind ik het dan ook leuk om in elke nieuwe maat een aantal speciale outfits in de kast te hebben. Wanneer er een verjaardag of een andere feestdag is dan vind ik het leuk dat ze er heel speciaal uit zien. Ik koop voor de meisjes sinds dit jaar dan kleding van het merk Lofff. Ik had nog niet van dit merk gehoord totdat mijn eigen zusje hier eens over begon. Zij was op zoek naar kleding voor onze dochters voor haar bruiloft en toen was ze, bij toeval, op het merk Lofff terecht. Dit merk biedt een werkelijk eigenzinnige manier van meisjeskleding maar wel helemaal volgens ons idee. Ze belde me toen met het adrs van de website zodat ik hier zelf ook eens kon kijken. Voor de kleding voor de bruiloft heeft ze toen voor kleding van Lofff gekozen maar ze heeft ze daarna wel bedankt met kleding van dit merk. Ik heb er zelf inmiddels ook al wat kledingstukken van besteld.