Solidus schoenen

Schoenen waarvoor schoenen zijn bedoeld

Tegenwoordig zijn schoenen niet alleen bedoeld om er leuk uit te zien, ze moeten ook goed zitten en de steun geven die je nodig hebt bij het lopen. Solidus schoenen zijn kwalitatief goede schoenen die niet alleen maar goede steun geven, maar ze zitten ook nog eens heel erg comfortabel. Het assortiment bestaat uit dames en herenschoenen die erg comfortabel zitten tijdens het lopen. Het voetbed in de schoen is uitneembaar, hierdoor kun je er een eigen voetbed in leggen die eventueel op maat gemaakt is voor je voeten. 

Solidus schoenen

Verhoogde hakrand voor beter en meer comfort 

Steunzolen krijgen extra houvast in Solidus schoenen door de verhoogde hakrand die in de schoenen aanwezig is. De schok dempende werking van de schoenen beschermt je gewrichten en wervelkolom tegen beschadigingen. Ook de zachte neus is een lekker en comfortabel gevoel dat ervoor zorgt dat je tenen voldoende ruimte hebben, maar ook de voet en de hiel worden hierdoor minder belast. Welk soort schoen je ook koopt, bij shoerama.nl is iedere schoen comfortabel en van hoge kwaliteit. 

Solidus schoenen

Zowel dames als herenschoenen in het assortiment 

Alle schoenen in het assortiment van Solidus schoenen zijn onderworpen aan een grondige controle, op deze manier weet je zeker dat je altijd dames of herenschoenen koopt van een goede kwaliteit. Niet alleen zijn er schoenen in lengtematen verkrijgbaar, maar ook de breedtemaat is een belangrijk kenmerk voor een comfortabele schoen. Je voeten krijgen altijd de ruimte die ze nodig hebben voor een comfortabel en goed gevoel, maar ook een uitstekende ondersteuning die nodig is.