Online stoffen aankopen

Een tijdje geleden ben ik zwaar ten val gekomen met de fiets. Het resultaat was een gebroken been en maand werkonbekwaam. Ik werd er helemaal gek van dat ik thuis moest zitten zonder dat ik iets nuttigs kon doen. Mijn moeder stelde voor om een nieuwe hobby te starten zodat ik mijn gedachten wat zou kunnen verzetten. Voordat ik het goed en wel besefte stond ze voor mijn deur met een doos naalden, stoffen en allerhande materialen om mee te naaien. Ik heb het dus maar een kans gegeven. Ik heb het stiekem altijd wel jammer gevonden dat ik nooit heb leren naaien op school. Dit soort praktijkgerichte zaken leer je tegenwoordig gewoon niet meer op school. Ik ben dus op zoek gegaan naar online stoffen om mee te kunnen werken.

Mijn dochtertje is zelf inmiddels vier jaar en ze groeit als een tierelier. Een heel jaar door nieuwe kledij kopen kost een flinke duit. Die kledingwinkels vragen ook genoeg geld voor jurkjes en leuke kinderkleding. Dit gaf me dus een extra motivatie om te starten met naaien. Zelf jurkjes en truien maken voor mijn dochter, wat een leuk idee! Echter was het materiaal dat mijn moeder mee had genomen, nogal oubollig en absoluut niet mijn smaak. Daarom ben ik online gaan zoeken naar een winkel die stoffen en materiaal verkoopt en al snel kwam ik terecht bij De Stoffenkraam.

Eerste bestelling

Omdat alles nieuw en vreemd was voor me, besloot ik om even contact op te nemen met de klantenservice. De vriendelijke dame aan de lijn begreep mijn situatie meteen en heeft me erg goed geholpen. Ze raadde aan dat ik enkele patroonboeken zou aanschaffen en kon me enkele online stoffen aanbevelen. De bestelling zelf was meteen geplaatst online en de volgende dag kon ik het pakketje al in ontvangst nemen. Alles was keurig verpakt.

Kwaliteit

Mijn moeder heeft me alle kneepjes van het vak geleerd inmiddels en het resultaat mag er zijn. Het eerste kleedje dat ik heb gemaakt voor mijn dochter is gemaakt met de Katoen Frozen Elsa/Anna en Olaf lichtblauw nr.2 aangezien ze een erg grote fan is van Disney en van Frozen. Mijn eerste poging was een ramp. Ik prikte in mijn vingers en naaide helemaal scheef. Maar met wat volharding en oefentijd is het me toch gelukt om een mooi resultaat neer te zetten. Ik kan eerlijk zeggen dat ik best wel trots ben op mezelf! De online stoffen die ik aankoop bij De Stoffenkraam zijn ook steeds van erg hoge kwaliteit en dat voor een mooie prijs. De foto’s op de productpagina’s zijn erg handig. De afbeeldingen zijn erg waarheidsgetrouw en zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Inmiddels is dit een echte hobby geworden voor me en elk weekend ben ik wel iets aan het maken. En online stoffen, naaipatronen en overig materiaal? Dat kan ik natuurlijk gewoon bij De Stoffenkraam bestellen!