Rieten hoedje  

Rieten hoedje is een mooie accessoire die je vroeger ook al zag. Maxima draagt ook wel eens een rieten hoedje. Ze heeft ook wel eens een stro hoed met brede rand gehad. Dat past erg bij haar en staat haar goed. Deze hoed draagt ze op belangrijke bijeenkomsten bijvoorbeeld op Prinsjesdag. Je ziet dan veel belangrijke mensen met deze hoedjes lopen. Ze zien er mooi en trendy uit en passen bij vele gelegenheden. In dit artikel informeren wij je over welke outfit je kunt kiezen voor deze hoed en welke activiteiten je allemaal op het strand kunt gaan doen. Er passen namelijk vele outfits bij.  

Outfit kiezen 

Een rieten hoedje kun je bij vele outfits gebruiken.  Het is leuk om deze hoed te dragen tijdens een mooie zomerse dag. Je kunt het combineren met een hippie look. Je kunt bijvoorbeeld een lange of korte rok dragen. Ook kun je een kort t-shirt dragen die hierbij staat. Je kunt ook kiezen voor een ander soort look zoals een gewone zomerse jurk met een rieten hoedje. Een stoere spijkerbroek zou ook goed kunnen staan. Je kunt ook kiezen voor een vintage look. Daarbij past deze hoed ook perfect bij.  

Activiteiten op het strand 

Je kunt leuke activiteiten doen op het strand. Je kunt bijvoorbeeld denken aan surfen, zwemmen, suppen of volleyball. Je kunt natuurlijk ook gewoon fijn genieten en liggen op een handdoek. Je hoeft niet altijd iets te doen. Verder kun je ook lekker eten en drinken op het strand. Er zijn veel restaurants en leuke bars waar je wat lekkers kunt halen. Je kunt ook fijn lopen op de boulevard en genieten van het mooie uitzicht op de zee. Het is vaak ook mooi om te blijven tot de zonsondergang. Die is vaak prachtig in de zomer. Wat ook leuk is om te doen is om een strandwandeling te maken op het strand gewoon.