Riemen voor mijn zakelijke pakken

vlechtriem zwart wit (3)Riemen voor mijn zakelijke pakken

Ik heb een goed bedrijf en ik moet er altijd goed uit zien, de juiste stropdassen, de mooiste riemen en ga zo maar door. Gelukkig heb ik een hele lieve vrouw die zich met liefde stort op bijvoorbeeld zakelijke riemen. Ik had nieuwe riemen nodig, ze waren allemaal versleten, maar ik had geen tijd om ze te halen. Mijn vriendin wilde de riemen wel kopen. Ik wist niet zeker of ze dit wel moest doen, de riemen die ik heb zijn namelijk van goede kwaliteit en van de juiste lengte en dikte, dit moet ze maar net weten. Ik gaf haar een paar van mijn versleten riemen en ik zei dat ze dit moest halen, niks anders, want dan zakt mijn broek toch af. Daar moest ze om lachen. Ze ging online naar riemen kijken en ze zag de riemen die ik al had, deze heeft ze besteld, maar eerst heeft ze mij nog even gebeld om goed keuring te vragen, wat een schat is het toch, ik zei tegen haar dat ze als cadeautje zelf ook twee riemen uit mocht zoeken, voor haarzelf. Hier was ze dolblij mee. Ik kwam er later pas achter dat er bij de riemen die ze voor zich zelf had gekozen, een duur prijskaartje om de hoek kwam kijken. Ik kon hier ook wel om lachen, gelukkig kon ik het die maand kwijt maar anders was het geen pretje geweest. Maar ach, ik wil ook goede riemen en ik snap dat zij ook van kwaliteit houdt, in die zin kan ik het alleen maar als plus punt zien.