Playforever: oog voor design en eindeloos speelplezier

Zoek je uniek speelgoed voor je zoontje of dochtertje die gefascineerd is van glimmende voertuigen? Dan zit je goed bij Playforever. Het merk ontwerpt de mooiste speelgoedauto’s voor kinderen van nu. En niet alleen van nu, want de auto’s zijn onverwoestbaar en ook leuk voor de generatie erna. Het ontwerp is tijdloos, de kwaliteit en afwerking echt om door een ringetje te halen en gemaakt om dus zeer lang mee te gaan. Vandaar de naam Playforever.

Playforever Midis, Minis en Leadbelly

Eigenlijk is Playforever speelgoed en verzamelobject in één. Ontwerp Julian Meager smelt een modern tijdloos design samen met authentieke historie. De collectie van Midis, Minis en Mavericks zijn ook een mix van kunst, fashion, traditioneel design en modernisme.

Een van de meest bekende modellen uit de collectie van Playforever is de Leadbelly auto. Deze speelgoedauto is gemaakt van hoogwaardige kunststof met hoogglans UV-coating, is met de hand gepolijst en te verkrijgen in diverse strakke kleuren. Kinderen vanaf een leeftijd van 3 jaar kunnen hier eindeloos mee spelen.

Beste materialen en onverwoestbaar design

Bij Playforever staat kwaliteit voorop. Het moet immers ook ‘forever’ mee kunnen gaan. Daarom werkt het merk samen met een productiepartner die hetzelfde ideaal voor ogen heeft en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te maken. En dan wordt er niet gekeken naar de kosten wat te koste kan gaan van de bouwkwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Het doel van Playforever is om vrijwel onverwoestbaar design speelgoedauto’s te creëren dat een leven lang mee gaat. 

Kenmerken Playforever speelgoedauto’s

Het speelgoed van Playforever is ontzettend mooi afgewerkt. Prachtige producten welke zijn geboren uit de beste materialen. De wielen van de speelgoedauto’s zijn gemaakt van kindvriendelijk, zacht rubberen materialen. De lakafwerking is tevens duurzaam en UV-bestendig. Dus veel buitenspelen en de auto’s blootstellen aan de zon, heeft geen invloed op de kwaliteit. De kenmerken in het kort:

  • Getest en aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Er wordt niet bespaard op kwaliteit
  • Robuust en elegant tegelijk.
  • Uitzonderlijk design
  • Eye-catchers in huis

Geschiedenis van Playforever

Het verhaal van Playforever begint bij Julian Meagher. Op elfjarige leeftijd reed hij graag rond op zijn fiets in de lokale ondergrondse parkeergarages. Julian had en heeft namelijk een fascinatie voor auto’s. Vooral sportauto’s met glimmende badges. Of van raceauto’s. Inmiddels zijn we ruim 30 jaar later en is Julian Meagher uitgegroeid tot een bekroonde industrieel ontwerper van de auto’s van Playforever. De inspiratie voor de ontwerpen haalt Julian dan ook uit iconische raceauto’s uit de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Maar ook van de klassieke auto’s uit de jaren ‘60 die je destijds vooral in New York tegenkwam. 

Playforever is ook leuk voor volwassenen

Je hoeft geen kind van 3 te zijn om verliefd te worden op de Playforever modelseries. Ook volwassenen raken erg enthousiast van de klassieke uitstraling van de auto’s met échte kleuren. Leuk om op de schoorsteenmantel te zetten, maar misschien ook om er eens – net als vroeger – er over de tafels mee te racen. Kan ook samen met je kind!