Ketting maken

Ketting maken geheel naar eigen stijl!

Ik vind het een genot om sieraden te kopen en om ze te dragen. Maar puur per toeval ben ik afgelopen week in aanraking gekomen met een geweldig workshop ketting maken. Bij de workshop ketting maken kon ik mijn kettingen ontwerp en bewerken. Ikzelf mocht alles bepalen van kleur tot de materialen die ik wilde gebruiken. Over de workshop ben ik zelf ook erg positief te spreken want de instructeur was erg klantvriendelijk. In de samenhang met allerlei andere cursisten was het een zeer geslaagde workshop. In deze workshop heb ik twee eigen kettingen ontworpen geheel naar mijn eigen stijl waar ik natuurlijk ontzettend blij mee ben. Het was een geweldig workshop en dat voor een zeer voordelige prijs!

Ketting maken

Een leuk uitje!

Wanneer u een leuk uitje met uw vriendinnen wil ervaren raad ik het u aan om deel te nemen aan de workshop. Vrijwel alle vrouwen zijn gek op sieraden dat is een feit. Maar stelt u het uw zelf eens voor. U mag uw eigen sieraad of sieraden ontwerpen geheel naar uw keuze en stijl! Ikzelf heb de workshop ook ervaren met mijn groep vriendinnen. In totaal heb ik deze workshop nu twee keer uitgevoerd en nog steeds ben ik er zeer lovend over te spreken. Bent u opzoek naar een leuk uitje voor u zelf en uw vriendinnen? Bekijkt u dan eens de bovenstaande website. Ik kan u ervan garanderen dat u een leuk uitje gaat ervaren aan deze workshop!

Armbanden