De schoenentrends van dit najaar!

Schoenen zijn de beste finishing touch van iedere outfit. Ze kunnen de outfit maken, of juist compleet breken. Daardoor zijn de schoenen die jij aan je voeten hebt enorm belangrijk. Als we de grote modehuizen volgen zijn dit najaar ongeveer dezelfde schoenen in als vorig jaar. Dat scheelt weer rennen naar de winkel om de nieuwste trends te shoppen. Wil je weten wat de schoenentrends van dit najaar zijn? Elferink schoenen zet ze voor je op een rijtje!

Hoge laarzen

Als we Bottega Veneta moeten geloven, dragen we met ons allen allemaal hoge laarzen dit najaar. Het liefste leren, hoge laarzen die eruit zien als regenlaarzen. Deze laarzen zijn perfect voor het koude winterweer. Je kunt ze mooi dragen onder een wollen jurk of een broek. Pak je hoge laarzen, een wollen trui en een dikke jas en je winterlook is helemaal af!

Slingbacks

Slingbacks zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Influencers, celebrities en modefanaten lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Ook dit najaar blijven de schoenen populair. Ze zijn eenvoudig te combineren met iedere outfit. Je outfit wordt direct naar een hoger niveau getild als je een slingback aan je voet hebt!

Retro sneakers

Sneakers zijn al jarenlang populair. Het is de manier om binnen een handomdraai er stijlvol uit te zien. De sneaker is al tientallen jaren een bekende in het straatbeeld. Dit najaar zijn de retro sneakers helemaal hot. In de modewereld zagen we Gucci x Adidas, een samenwerking die niemand had verwacht, maar die de sneaker weer een nieuw leven heeft ingeblazen!