Arganolie gezicht

logo (46)Arganolie gezicht

Het gebruik van arganolie heeft vele voordelen voor de huid. Dit komt door de ingrediënten die erin zitten zoals essentiële onverzadigde vetzuren, Carotenoïde componenten, Squaleen, Vitamine E, Prostaglandine en Ferulinezuur. Daarom dat het een gewild product is bij veel vrouwen. Nog niet bekend met arganolie en het willen uitproberen? Geen probleem, het is erg makkelijk om de arganolie te gebruiken, zo ook voor het gezicht.

arganolie-huid1

Bij het gezicht is het belangrijk dat je de cosmetische variant van de olie gebruikt. De arganolie is er in twee varianten, de cosmetische en de culinaire. Vergis je dus niet hierin en gebruik de cosmetische olie. Deze is voor de gehele huid te gebruiken. Wanneer je arganolie voor het eerst gebruikt dan is het aan te raden om de olie een keer per dag aan te brengen voor het slapen gaan.  Pas wanneer de voordelen terug te zien in de huid en je dit ook voelt zal je pas over kunnen stappen om de arganolie twee keer op een dag aan te brengen. Dan is het beste om dit bij het opstaan te doen en wanneer je naar bed gaat.

pure-_arganolie

Bij het aanbrengen is het de bedoeling maar een of twee druppels te gebruiken. Vervolgens laat je de olie masseren over de huid waardoor het de gelegenheid krijgt om diep in de huid in te trekken. Spoel dit absoluut niet af! Je moet het wel de tijd geven om het te laten drogen. Wanneer dit gebeurd is, zal de huid glad en zijdezacht aanvoelen.