De stap naar injectables

Heb jij last van rimpels of zweet jij overmatig veel? Dan raad ik je eens aan om naar de voordelen van injectables te kijken. Dit is een vulling wat ervoor zorgt dat jouw rimpels zullen verdwijnen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de lippen hiermee op te spuiten. Overigens is dit een prachtig resultaat wat je realiseert.

Hoe werkt het?

Het uitvoeren van deze behandeling gebeurt in een paar minuten. De plaats waar de naald zal prikken wordt goed vastgehouden en het vloeistof wordt ingespoten. Naderhand wordt deze plek gemasseerd waar de vloeistof goed wordt verdeeld.

Pijnlijk?

Zelf had ik onwijs veel last van zweten. Als ik naar het werk ging, dan nam ik uit voorzorg al twee shirts extra mee zodat ik mij in de tussentijd kan omkleden. Op zich is dat niet zo heel erg, alleen zit ik er niet op te wachten dat andere dit zullen zien. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Speciale deodorant had ik al geprobeerd, echter zonder enig resultaat. Het enige wat hielp was dat ik een lekker geurtje steeds bij mij had. Zelf gaf dit mij een onwijze deuk in mijn vertrouwen. Nu dat ik er helemaal klaar mee was ben ik gaan zoeken naar de manieren van injectables. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven. Vrijwel twee dagen later kon ik er al terecht om geholpen te worden! Sindsdien geniet ik echt optimaal zonder zweet!