Zonnebrillen bedrukken bij Maxzonnebrillen.nl voor een hele goede reclame om weg te geven

Als werkende moeder heb ik het geluk om ook met mode bezig te kunnen zijn. Nu ben ik op het leuke idee gekomen om eens op het idee in te gaan van een vriendin van mij en dat is deze site, Maxilia.nl. Ik ben eens wat gaan klikken en toen ik, zonnebrillen bedrukken bij Maxzonnebrillen.nl zag staan wist ik direct dat ik dit eens aan mijn collega moest laten zien. Dit is toch een super idee om met de voorjaarscollectie te kunnen meegeven bij een besteding boven een bepaald bedrag stelde ik voor. Dit idee was wederzijds en dus hebben wij samen de bestelling gedaan. Ondanks dat wij nog maar aan het begin van het jaar zitten, is het ook wel weer erg leuk om alvast een beetje uit te kunnen kijken naar het voorjaar.

De brillen zullen vast en zeker een goede reclame voor ons maken

Wat zo leuk is aan het zonnebrillen laten bedrukken bij deze site is dat je echt kunt kiezen uit alle kleuren die je maar kunt bedenken. Ook vind je hier echte kwaliteit. Zo kunnen wij er vanuit gaan dat de klanten de brillen ook daadwerkelijk zullen gaan dragen. En dit lijkt ons dan ook zeker de perfecte reclame, want als iemand word gecomplimenteerd met een leuke zonnebril dan wordt er vaak direct verteld waar deze vandaan komt.