Zo vind je het bruidskapsel dat bij jou past

Zodra je je ideale jurk hebt gevonden, compleet met bijpassende schoenen en bruidslingerie, is het tijd om de i te laten zien en over de t te gaan. Een mooie look met een mooi bruidskapsel is een plus of een break in combinatie. Het is belangrijk om een ​​kapsel te kiezen dat bij je past. Als je een lichte/rustige jurk draagt, zal een los/bloeiend kapsel er goed uitzien. Als je een off-the-shoulder jurk of een laag uitgesneden jurk draagt, zal het er geweldig uitzien als je je haar in een hoge knot houdt. In dit artikel lees je een aantal leuke ideeën voor bruidskapsels.

Bereid je voor

Bij veel stylisten kun je bruidskapsels passen, zodat je kunt zien welk kapsel bij je past. Als je eerder verschillende kapsels hebt geprobeerd, zal het gemakkelijker voor je zijn om het beste kapsel te kiezen. Bovendien geeft het je vaak ideeën en inspiratie, die je makkelijk met je kapper kunt bespreken.

Zorg ervoor dat u van tevoren bedenkt wat u wilt. Snijd foto’s uit tijdschriften of maak moodboards op Pinterest. Dit maakt de kapper makkelijker en daarmee het check-in proces efficiënter. Ook is het handig om met je moeder of vriendin naar de kapper te gaan. Ze kunnen dan foto’s maken, zodat je de kapsels later zelf kunt zien.

Klassiek maar toch net wat anders

Een van de klassiekers van het bruidskapsel is de knot. Maar je kunt hier natuurlijk veel mee veranderen. Tegenwoordig kan alles comfortabeler en ongedwongen. Een paar knotjes die uit je knot steken of een gekrulde knot waar een deel van je haar niet is vastgebonden. Mooie bruidsaccessoires kunnen een opgestoken kapsel mooier en expressiever maken. Bijvoorbeeld een grote haarspeld of een kleinere als je hem wat kalmer wilt houden.

Haren los

Op een bruiloft mag je natuurlijk ook los. Laat je haar zweven, krul het mooi of style het. Je kunt dit natuurlijk aanvullen met haaraccessoires. Een tiara ziet er heel klassiek uit en kan helpen om de haren uit je gezicht te houden. The Beautiful Bride Shop heeft heel veel mooie accessoires en andere dingen die je als bruid echt nodig hebt, neem vooral een kijkje op de website!