Wolky veterschoenen lopen geweldig

Wolky staat bekend om hun uitstekende zool. Het woord “wolky” zegt het misschien voor veel mensen al, maar voor degene die het nog niet wisten. Bij Wolky veterschoenen heb je het gevoel dat je op wolken loopt. Ze lopen zo soepel en dat maakt ze erg uniek. 

Wolky veterschoenen zijn verkrijgbaar vanaf €39,00 en zijn op zijn duurst €135,-. Momenteel strooien diverse webshop met hele leuke acties. Zo krijg je op de website van VABOTTI maar liefst 50% korting op Wolky artikelen. Dat maakt het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Materialen en schoenmaten

Wolky veterschoenen worden gemaakt van nubuck, canvas en metallic. Zo bieden zij klanten meerdere mogelijkheden zodat er altijd een geschikte schoen bijzit. De kleuren die zij gebruiken zijn blauw, geel, grijs, rood, wit en zwart. Dit van schoenmaat 36 t/m 43. Ze hebben daarom een groot assortiment aan Wolky schoenen beschikbaar. 

Schoenen in de sale worden niet maar aangevuld. Hou daarom goed de sale in de gaten, want als jouw schoenmaat weg hebt zal het niet meer worden aangevuld. Dit kan je doen door de nieuwsbrief in de gaten te houden of met regelmaat te kijken.