Welke trouwjurken zijn er?

Gefeliciteerd! Je gaat binnenkort trouwen! Voordat de grote dag aanbreekt moet er nog veel gebeuren. De complete bruiloft moet worden gepland en dat vergt een hoop tijd, geld en moeite. Een van de dingen die natuurlijk niet kunnen ontbreken is jouw trouwjurk. Deze jurk is enorm belangrijk op de grote dag. Het is immers een traditie om in een echte trouwjurk te trouwen. Het kan soms wel een flinke uitdaging zijn om er een uit te zoeken. Wil je weten welke trouwjurken er allemaal zijn? Lees dan snel dit artikel!

Korte trouwjurk

Ben je de traditionele trouwjurk helemaal zat? Of misschien trouw je wel op een warme dag of misschien wel in een warm land. In alle gevallen is het dan een goed idee om een 

korte trouwjurk  te dragen op jouw grote dag. Je maakt echt een statement als je in een korte jurk aankomt op je grote dag. Het is natuurlijk een stuk anders dan de lange jurk die iedereen normaal gewend is. Door de korte trouwjurk zal niemand jouw bruiloft vergeten!

A-lijn

Een andere jurk die je natuurlijk nog gewoon kunt kiezen is de traditionele trouwjurk. Deze jurk is wit en gaat tot de grond. Aan de achterkant van de jurk is vaak een lange sleep te vinden. Deze sleep gaat of over te grond of wordt gedragen door anderen. Je hebt een aantal verschillende modellen in de traditionele jurk. Het best passende model is afhankelijk van je eigen lichaam. Niet iedere stijl past immers goed bij ieder lichaam. Wil je bijvoorbeeld een trouwjurk A-lijn aan? Deze stijl staat het mooiste bij een lichaam met smalle schouders en bredere heupen. De jurk is eigenlijk een soort A. Wil je meer weten over de verschillende modellen? Blijf dan deze blog website goed in de gaten houden!