Verzot op oorbellen

pracht1Verzot op oorbellen

 

Ik ben verzot op oorbellen. Toen ik nog een klein meisje was, die net kon praten, was ik altijd al helemaal in de ban van mijn moeders oorbellen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik zelf mijn eerste gaatjes en oorbellen kreeg. Sindsdien ben ik onafscheidelijk met oorbellen. Dit klinkt misschien wat gek, maar ik heb altijd oorbellen in. Het liefst elke dag een ander. Het is leuk omdat je oorbellen altijd kan toepassen op je outfit. Het maakt het echt af, je krijgt er een bepaalde uitstraling van, vindt ik. Ik denk dat ik ook nu zo’n 150 paar oorbellen thuis heb liggen, en dan overdrijf ik niet! Ik sta er ook om bekend dat ik zoveel oorbellen heb. Maar ik ben ook al vanaf mijn vijftiende aan het sparen. En als er ergens oorbellen te koop zijn, ga ik altijd even kijken of er iets voor mij bij zit. En vanzelfsprekend, omdat mijn vrienden weten dat ik gek ben van oorbellen, krijg ik vaak op mijn verjaardag van mijn vrienden oorbellen. Zo kom je dus wel makkelijk aan de 150! Ik heb veel grote oorbellen, daar hou ik namelijk erg van, van die mooie, sierlijke oorbellen. Maar ik heb ook veel knopjes en parels. Het ligt er maar net aan wat voor een outfit ik heb en wat ik die dag wil uitstralen! Automatisch kijk ik ook altijd naar de oorbellen van de mensen in mijn omgeving. Een detail waar misschien weinig mensen op letten.