The Little Green Bag: de online fashion shop voor iedereen

Als je op zoek bent naar een fashion site welke beschikt over een groot assortiment van een goede kwaliteit en voor een prima prijs, moet je bij The Little Green Bag zijn. Deze online winkel maakt het je als klant er gemakkelijk om passende kleding te vinden (later hierover meer). Ook de klantvoorwaarden zijn in het voordeel van de klant. 

Voordelige klantvoorwaarden bij The Little Green Bag

Een online webshop dient het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit begint bij het navigeren van de site. Je gaat immers gericht op zoek naar bepaalde kleding of accessoires. The Little Green Bag maakt het je gemakkelijk om te filteren op bepaalde eigenschappen. Hierbij heb je de keuze uit eigenschappen zoals bijvoorbeeld de kleur, het model, de grootte, de prijs, de inhoud (in het geval van tassen bijvoorbeeld), het merk en nog veel meer.

Daarnaast is The Little Green Bag zo’n fijne site voor zijn klanten omdat de voorwaarden zo goed zijn. Wanneer je voor 23:00 uur een bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag in huis. Als je meer dan 20 euro aan producten bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Retourneren is altijd een mogelijkheid. Betalen kan op meerdere manieren. Zo kun je bijvoorbeeld ook achter betalen of betalen middels cadeaucheques. Tot slot bepaal je zelf in welk dagdeel de bestelling geleverd wordt. Dit alles maakt The Little Green Bag tot een website die iedere fashion liefhebber moet bezoeken.