Opvallen op een feest met een Tiroler jurk

Als echt feestnummer wil je op een feestje natuurlijk goed voor de dag komen. Als het feest een thema heeft wil je een outfit die daarbij past. Voor een Oktoberfest of met carnaval is een dirndl ook zeer geschikt. 

Wie draagt er een dirndl? 

Een dirndl is een kledingstuk dat oorspronkelijk veel in Oostenrijk en Duitsland gedragen werd. Vrouwen die nog altijd de traditionele klederdracht aanhebben zul je aantreffen in een dergelijke outfit maar het wordt ook veel gedragen in toeristische gebieden. 

Uiterlijke kenmerken van de drindl

Als je ervoor kiest een dirndl (ook wel bekend onder de naam Tiroler jurk) te kiezen word je stevig ingesnoerd rond het middel en wordt de boezem extra benadrukt. Op die manier heb je een sexy outfit waarmee je zeker zult opvallen tijdens de feestelijkheden. 

Maak je outfit compleet met accessoires

Een dirndl is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Feestcenter.nl kun je zelf aangeven naar welke kleur je op zoek bent of gewoon het complete aanbod bekijken zodat je een exemplaar kiest dat bij jou past. De jurken zijn te combineren met diverse accessoires zoals een hoedje of pruik, lange kousen en speciale schoenen die er goed bij passen. Ook voor deze accessoires kun je bij Feestcenter terecht. 

Diverse maten

De jurkjes zijn in verschillende maten te koop, zowel voor dames als in maten voor meisjes. Als je de maat van tevoren aangeeft met behulp van een filter krijg je alleen de resultaten te zien van de outfits die in jouw maat beschikbaar zijn en waar je een keuze uit kunt maken.