jethelm

Op zoek naar een goede helm?

Heb je een motor, scooter of een vergelijkbaar scheurijzer? Dan wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk op kunnen rijden. Maar om dit veilig te kunnen doen moet je wel een goede helm kopen, die je beschermt als je bijvoorbeeld onderuit gaat. Wil jij een goede helm kopen, die niet alleen een goede bescherming biedt maar er ook mooi uitziet en niet te duur is? Kijk dan eens op de website van HelmetCity. Hier vind je veel verschillende soorten helmen voor verschillende vervoermiddelen en dat voor een schappelijk prijsje, zodat je meteen weer kunt genieten van je avontuurlijke ritten op je trouwe tweewieler.

integraalhelm

Verschillende soorten helmen

Bij HelmetCity vind je alle soorten helmen die je nodig kunt hebben. Ben je eindelijk in het bezit van je eigen scooter? Dan zijn er genoeg scooterhelmen hier te vinden. Neem je weleens je kinderen mee achterop? Ook voor hun zijn er helmen beschikbaar, zodat je ze veilig mee kunt nemen. Van integraalhelmen tot jethelmen en systeemhelmen. Wat er past bij wat jij nodig hebt is er te vinden in deze online shop.

roze helm

Voor iedereen

Niet iedereen heeft hetzelfde hoofd. Daarom past de ene helm beter dan de andere. Nu wil je niet dat je eindelijk de best passende helm hebt gevonden, maar je deze niet kunt gebruiken omdat deze niet past. Gelukkig kun je bij HelmetCity je maat eenvoudig vinden. Op de website staat een maattabel, waardoor je binnen één oogopslag kunt zien welke helmmaat hebt. Zo hoef je niet bang te zijn dat je de verkeerde helm besteld hebt en kun je meteen na bestellen je scooter of motor weer op springen. Wil jij ook een helm die perfect past, goed beschermd en dat voor de beste prijs die ervoor te vinden is? Dan ben je bij HelmetCity aan het juiste adres.