Mijn verjaardagscadeau

thumb_gstar soepel broken twill jack voorIk ben een van die gelukkigen die al 10 jaar is getrouwd en vrijwel geen problemen heeft met haar partner. Sterker nog, ik ben juist ontzettend gelukkig met mijn man en we hebben daadwerkelijk vrijwel nooit ruzie. Ik weet niet precies waarom we nou zo goed bij elkaar passen, maar ik denk dat het eraan ligt dat we allebei nogal rustig zijn. Wat ook erg van belang is is dat mijn man mij vaak met bijzondere cadeau’s verrast. Hij weet precies wat ik leuk vind en zonder me ook maar te hoeven vragen kiest hij iets voor me waar ik elke keer weer erg blij van wordt.

Zoals elke vrouw, tenminste bijna elke vrouw, ben ik natuurlijk helemaal weg van kleding. Ik hou ontzettend van shoppen, maar ik denk wel dat ik een van de enige vrouwen ben die het geweldig vind als haar man eens voor haar gaat shoppen. Zoals gezegd, hij weet precies wat ik wil.

thumb_gstar tshirt (2)(1)

Ik moet er wel bij zeggen dat ik altijd goed op het budget let. Ik koop dus ook geen enorm dure kleding, want bij mij verslijten die te snel, of ik ben ze op een gegeven moment gewoon beu. Nu had ik mijn oog laten vallen op een mooie skinny jeans van G-Star. We weten allemaal dat dit niet het goedkoopste merk is, maar het is wel erg goed.

Omdat mijn man weer precies wist wat ik wilde – en daarbij ook nog mijn precieze afmetingen kent! – heeft hij me deze keer verrast met een G-star jeans van kleren.com.

De broek paste perfect, zat enorm lekker en eerlijk gezegd, zag ik er ook top in uit! Ik was enorm blij met de aankoop, maar het beste was dat de broek ook nog flink voordelig was! Dubbel op dus!

thumb_gstar geberak 5620 d3 tapered jeans bermuda voor