sneaker sokken

Mijn ervaring met sneaker sokken

Ik was al een tijdje op zoek naar goede sneaker sokken. Ik kon het perfecte paar sokken niet vinden. Toen ik net de zoektocht had opgegeven, kwam ik sneaker sokken tegen bij GeJo Kousenhuis. Ik had veel goede dingen gehoord over deze winkel, en besloot de sokken aan te schaffen. Dit was een ontzettend goede keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

sneaker sokken 5

Mijn ervaring

Toen ik een dagje ging winkelen zag ik ineens de naam GeJo Kousenhuis. Ik besloot de winkel te bezoeken, die te vinden is in Leiden. Ik werd gelijk vriendelijk begroet. Iets wat ik vrij belangrijk vind in een winkel is hoe klantvriendelijk het personeel is, hier was ik erg tevreden over. Ik vertelde de verkoopster mijn probleem en ze hielp me meteen. Ze wees me naar de Sloggi sokken, waar ik even heb gekeken, wat kunnen voelen en het juiste paar sokken uit heb gekozen. De verkoopster zei dat de sokken stevig waren en dat ze lang mee gingen. Ook wees ze mij erop dat als er iets mis was met de sokken ik contact op kon nemen met de klanten service van dit merk. Ze vertelde me dat ze de merken die ze verkopen niet alleen selecteren op kwaliteit, maar ook op hoe het merk met ontevreden klanten omgaat. Dit is natuurlijk belangrijk voor klanten en was dus ook erg blij toen ik dit hoorde. Ik ben goed geholpen,en super tevreden over de sokken. GeJo Kousenhuis is een echte aanrader!

sneaker sokken 2