Mijn dochter liet mij de site zien waar ik deze jurken wel kon vinden

5104030-230Mijn dochter liet mij de site zien waar ik deze jurken wel kon vinden

De leukste jurken vind je hier zei mijn dochter toen ik haar vertelde dat ik op zoek was naar een leuke jurk voor de bruiloft die ik over drie weken heb. De collega van mijn man gaat trouwen en aangezien wij hen ook privé erg veel zien, zijn wij zelfs uitgenodigd als dag gast. Nu dacht ik nog iets leuks en netjes in mijn kast te hebben hangen, maar toen ik dit eens bij elkaar aantrok en hiermee voor de spiegel stond voelde ik mij er niet prettig bij. En dus is het tijd voor iets nieuws besloot ik. Ik had die middag vrij en ben eens naar het centrum gegaan opzoek naar leuke jurken. En hier kon ik helemaal niet slagen. Ik ben bij mijn favoriete winkels gegaan en het leek wel alsof ik gewoon niet mocht slagen. Toen ik daarna maar eens langs mijn dochter ben gereden om te kijken of zij tijd had voor een kop koffie, vertelde ik mijn verhaal over de jacht op jurken. Zij moest er een beetje van lachen en zij vertelde mij, dat als je op zoek gaat dat je maar weinig kans hebt van slagen. En ook is het zo dat wij nu midden in de zomer zitten en er al volop word opgeruimd voor de volgende collectie voor het aankomende seizoen. Maar zei ze, als je eens op internet gaat kijken dan heb je beslist kans van slagen. En daar wilde ik natuurlijk meer van weten. Ik ben helemaal niet zo actief op internet en daarom heeft mijn dochter mij eens een handje geholpen. Al snel kreeg ik een blij gezicht toen zij mij deze site liet zien. Enorm veel leuke jurken en de keuze was zelfs ook al zo ruim! Nou ja, voor mij is het nu wel duidelijk dat ik mijn favoriete kledingwinkel nu wel heb gevonden.