Mason Garments schoenen

Als je op zoek bent naar unieke en kwalitatief goede schoenen, dan ben je bij Mason Garments gegarandeerd aan het juiste adres. Het aanbod aan schoenen is erg veelzijdig. Of je nou op zoek bent naar een moderne schoen of juist wat meer klassiek of sportief, ze hebben het allemaal in hun collectie! Feitelijk is er geen outfit of gelegenheid waar de schoenen van Mason Garments niet bij passen. Dat maakt hen dan ook bijzonder en onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders en merken. 

Mason Garments biedt kwaliteit


Mason Garments maakt gebruik van een relatieve nieuwe en innovatieve productievorm: ‘sacchetto shoe construction’. Dit houdt in dat een schoen uit slechts één geheel wordt gemaakt. Hierdoor is er geen sprake meer van naden die vervelend aan kunnen voelen en voelt het aan alsof je een handschoen om je voet schuift. Je hebt al gauw de indruk dat de schoen op maat gemaakt lijkt voor jouw voeten. Dat is ook precies de insteek van Mason Garments. De schoenen worden van de meest verfijnde Italiaanse materialen gemaakt. Zo is het leer afkomstig uit de beste Italiaanse leerlooierijen die Italië te bieden heeft. Het leer dat ze gebruiken is volnerf kalfsleder. 
De bovenste laag van de schoenen is gebaseerd op een bekerzooleenheid van een Italiaanse zoolfabrikant. Italië staat bekend om zijn vakmanschap omtrent schoenen en daar profiteert Mason Garments in hun goede samenwerking optimaal van. Zoals je leest worden de schoenen alleen van de beste materialen gemaakt. 

Mason Garments kan altijd en voor iedereen!


Het team van Mason Garments bestaat uit een veelzijdig team van medewerkers van over de hele wereld. ‘Mason’ refereert naar ‘masonic ideology’. Vrij vertaald betekent dit: ‘vrijmetselaars ideologie’. De visie en betekenis hierachter is dat de medewerkers allemaal uit verschillende windstreken en richtingen komen, maar dat de neuzen wel allemaal dezelfde kant op wijzen en zij allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Dit heeft tot gevolg dat het team elkaar eindeloos kan inspireren met creatieve en grenzeloze ideeën. Dit zie je dan ook terug in de uiteenlopende schoenontwerpen. Dit is ook een van de aspecten die het mogelijk maakt dat de schoenen tijdloos zijn en dat er voor iedere occasie wel een passend ontwerp van Mason Garments is. 

Mason Garments biedt échte vakmanschap en kwaliteit. Zij zijn het voorbeeld van passie die tot leven komt. Met hun toonaangevende en tijdloze ontwerpen, blijven zij de consument en de markt aanspreken. Wanneer je op zoek bent naar zowel comfortabele als trendy schoenen, neem dan eens een kijkje bij Mason Garments, de kans is groot dat je daar slaagt!