goedkope babykleding

Geld besparen op babykleertjes

Kinderen opvoeden kost massa’s geld, je wordt wellicht wat overladen door de rekeningen van flesjes, pampers, de babyuitzet… En uiteraard wil elke mama haar nieuwe spruit in schattige kleertjes showen! Als je je budget voor goedkope babykleding laag wilt houden, betekent het alvast niet dat je kinderen zich niet schattig kunnen kleden! 

Wees wat geduldig

Je eerste baby? Eens je het geslacht kent, zijn mama’s in spé niet meer te houden. Schrik dus niet als je te veel spullen hebt die je niet kan gebruiken. Baby’s groeien snel en je krijgt vast ook veel cadeautjes van family of vrienden. Kledij wordt nog steeds graag gegeven op een gender reveal of babyborrel. 

En net omdat je spruit zo geweldig groeit, mag je best een jasje of trui een maatje groter hebben. Mouwtjes opdraaien en hup! 

goedkope babykleding

Zoek actief naar goedkope babykleding

Hier zijn mijn beste tips om goedkope babykleding te krijgen!

  • Geef en krijg : Dat is een perfect levensmotto die vriendelijk is voor je portemonnee! Kijk eens in je familie en vriendenkring. Hebben zij een kleine baby en heb jij spullen over? Wat wie weet hebben zij een groter kindje met een berg kleding en kan je gratis ruilen.
  • Koop tweedehands : Je zal schrikken hoeveel leuke spullen er in een kringloop of tweedehandszaak te vinden zijn. Dit misverstand moet dringend van de baan. Men verkoopt er echt geen afgedragen of bevlekte kleding!
  • Koop niet aan de volle prijs : zijn er koopjes, sla toe. Je kan er echt een wedstrijdje van maken om niks aan de volle prijs te betalen. Geen tijd? Online vind je zeker winkels die promotiecodes geven , zoals een eerste aankoopkorting
  • Verkoop en krijg extra budget :Babykleding – en kinderkleding op sociale media verkopen, is echt niet moeilijk én je geeft het ook mee aan je kinderen dat we niet meer leven in een wegwerpmaatschappij. Heel wat mama’s denken hier namelijk ook zo over! Met het gewonnen geld kan je terug wat leuks doen voor je kinderen!