Schoenen van Cayucos

Ecologische schoenen

Heb je een milieubewuste levensstijl? Dan zul je er alles aan doen om zo min mogelijk schade toe te brengen aan de natuur. Jou kinderen hebben ook het recht om in een mooie wereld op te groeien. Ecologische schoenen van Cayucos werken mee aan het behoud van goede leefomstandigheden. Deze schoenen zijn helemaal gemaakt van duurzame materialen, zonder kwalijke lijmen en andere giftige stoffen.

Er zijn veel “leren” schoenen op de markt, die toch dubieus zijn en niet helemaal voldoen aan een verantwoord, eerlijk concept. Cayucos is daar anders in. De collectie van deze fabrikant zijn gemaakt van 100% verantwoord, ecologisch materiaal. Je loopt op een rubberen zool, die van een natuurrubber is vervaardigt en de schoenen zijn verpakt in een schoenendoos die is gerecycled van gebruikt karton. De productie vindt plaats in Spanje waar Cayucos een gecertificeerde fabriek heeft.

Stork Beige

Verantwoord gemaakte schoenen kopen

Cayucos verkoopt zijn ecologisch verantwoorde schoenen bij aangesloten verkooppunten. Er zijn winkels te vinden in Nederland, België en Frankrijk. Op de website vindt je op simpele wijze waar je deze schoenen kunt aanschaffen.

Online een aankoop doen

Deze schoenen kunnen ook online worden geshopt. Op de website vindt je een uitgebreid assortiment en met één klik heb je een geweldig paar schoenen aangeschaft, die je binnen korte tijd in huis hebt.

Stork Blanco

Milieubewuste schoenen

De ecologische schoenen van Cayucos is een bewust gekozen slow-fashion artikel. Deze producten zijn milieubewust gemaakt met respect voor het welzijn van onze aarde. Voor elke outfit een goed paar schoenen die duurzaam, altijd actueel en trendy zijn.

Wanneer je veganistisch bent en met alles rekening houd wat te maken heeft met het milieu, is het not-done om een paar plastic of nepleren schoenen te dragen. De beste en betaalbare keus zijn een paar Cayucos schoenen. Kijk voor inspiratie en online bestellingen op de website https://www.cayucos.nl/