De jurken die het beste in iedere vrouw naar boven halen

claudia-straterDe jurken die het beste in iedere vrouw naar boven halen

 

Elke maand mag ik er eentje van mezelf, een van de jurken van Claudia Sträter. Zonder te overdrijven ben ik gewoonweg gek van dit merk en dat komt omdat de jurken me altijd goed staan, op de een of andere manier is de pasvorm ervan gewoon perfect. Bij vele merken zie je dat er geen sprake is van zo’n universele pasvorm, dat het niet uitmaakt of jij, je vriendin, je nichtje of je moeder de jurk aanheeft, omdat ie iedereen weer op haar eigen manier goed staat. Dat is wel waarvan sprake is bij de kleding van Claudia Sträter, daar is iets mee dat het het beste in iedere vrouw naar boven weet te halen en dat is gewoon echt bijzonder. Ik ben dus echt dol op de kleding van dit merk, en dan met name de jurken, aangezien die zo op en top vrouwelijk zijn. En dat vrouwelijke spreekt me echt aan, doet me echt goed, laat mijn figuur goed naar voren komen – en dat vind ik bijzonder. Sinds ik deze jurken heb ontdekt bedek ik mijn lijf niet meer, stop ik het niet meer weg, maar laat ik het vol trots aan de wereld zien, omdat precies de mooie delen benadrukt worden. Ik voel me eleganter dan ooit in deze jurken, en bovendien gewoon precies zoals een vrouw van tegenwoordig mijns inziens behoort te zijn. Je kunt deze jurken namelijk voor allerlei gelegenheden aan, zoals naar je werk en op meetings met klanten maar ook naar feestjes en recepties, het is dus bijzonder geschikt voor vele uiteenlopende doeleinden en dat maakt het nog eens extra aantrekkelijk – je kunt er immers vaak en veelvuldig profijt van hebben.