De functies en voordelen van de mitella die u moet kennen

Een mitella is een apparaat dat wordt gebruikt om het arm- en schouder gebied vast te houden en/of te bewaken wanneer het gebied gewond is. Mitellas kunnen ook het genezingsproces versnellen. De manier waarop het werkt, is door het arm gebied in een gebogen positie te ondersteunen, zodat uw arm in een hoek van 90 graden staat. Op die manier wordt het geblesseerde gebied niet gestoord en kan de beweging ervan worden verminderd. Het zal dus automatisch het genezingsproces versnellen omdat het geblesseerde gebied geen last draagt. Naast het genezen van armblessures, kunnen mitellas ook helpen bij het genezen van verwondingen aan de schouder, nek en sleutelbeen.

Verschillende soorten mitellas die u kunt gebruiken

Er zijn verschillende soorten mitellas die voor verschillende blessures kunnen worden gebruikt. Ten eerste is er de standaard mitellas. Mitellas worden vaak gebruikt als u een blessure heeft, zoals een verstuiking, botbreuk of botbreuk. Een standaard mitella bestaat uit een tilband die aan de schouder is bevestigd en stof om de gewonde arm te ondersteunen. Ten tweede is er de schouder armband. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze mitella gebruikt om te helpen herstellen van blessures aan de schouder. Het gebruik ervan is anders dan bij standaard mitellas. Als de standaard mitella zo is geplaatst dat hij het gewonde deel ondersteunt, mag de schouderband niet aan de geblesseerde schouder worden bevestigd.

Mitellas met verschillende patronen en kleuren maken je enthousiaster

Op www.mymitella.nl vind je mitellas in prachtige kleuren en patronen. Als u een blessure aan uw arm of schouder heeft, heeft u een mitella nodig om het genezingsproces te ondersteunen. Het wordt heel interessant als de mitella die je gebruikt mooie kleuren en motieven heeft. Blessures komen niet altijd voor bij volwassenen. Kinderen hebben soms meer kans om te vallen en hun armen of schouders te verwonden. Daarom moet u een speciale mitella voor kinderen gebruiken. Om je gewonde kind nog enthousiaster te maken, kies je bij MyMitella voor een mitella met aantrekkelijke kleuren en motieven.