Clip in Extensions

Clip in Extensions bestel ik altijd hier

Al jaren gebruik ik Clip in Extensions om meer volume en langere lengte te creëren. Ik vind het namelijk heel erg mooi als mensen lang haar hebben. Helaas groeit mijn haar niet zo snel en groeit het als het over me schouders komt bijna niet meer. Dat heb ik altijd heel erg jammer gevonden. Daarom ben ik een paar jaar geleden naar een oplossing gaan zoeken. Zo kwam ik bij dit product uit. In het begin heb ik gewoon bij een willekeurige website een bestelling geplaatst. Ik wilde het namelijk eerst een keertje uitproberen voor de leuk. Toen ik het binnen kreeg en het in deed, was ik gelijk enthousiast. Mijn haar zag er ineens zoveel mooier uit.

Haar

Clip in Extensions van goede kwaliteit

De eerste Clip in Extensions die ik kocht waren niet van de beste kwaliteit, ik wilde het eerst even uitproberen. Omdat het zo goed bevallen was, besloot ik een webwinkel te gaan zoeken die ze in betere kwaliteit verkoopt. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat het er niet gelijk zo nep uitziet. Uiteindelijk kwam ik op de website van het bedrijf Oxyextensions uit. Over hen las ik veel positieve reviews en beoordelingen. Veel mensen gaven aan dat zij het zo fijn vonden dat er zoveel verschillende kleuren beschikbaar zijn.

Haar

Een groot assortiment

Op de webshop zag ik inderdaad een hele boel verschillende Clip in Extensions. Er zijn wel twaalf verschillende kleuren in het assortiment te vinden. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende lengtes en kun jij zelf het gewicht kiezen. Zelf ging ik voor de kleur donker kastanje bruin van 60cm in het gewicht 160g. Het afreken proces was heel erg makkelijk en de bestelling was snel binnen. De kleur paste echt precies bij mijn eigen haar en de kwaliteit van het haar was echt heel erg goed.