Voor blessurebehandelingen ga je naar Fysio Veldhoven

Claessens | van de Rijt, Fysiotherapie Veldhoven, of wel kortweg Fysio Veldhoven, is hét adres voor de behandeling van sportblessures. Sporten is fijn en helpt je om overtollige energie kwijt te raken. Maar door een rare beweging of en ongelukkige botsing is er altijd het risico op een blessure. Het is zaak om daar snel mee naar de fysiotherapeut te gaan. Want hoe eerder een blessure wordt behandeld, des te sneller kan deze genezen. Fysio Veldhoven werkt al jaren samen met diverse sportverenigingen. In de praktijk is veel kennis aanwezig over de behandeling van sportblessures.

Geen negen tot vijf mentaliteit

Sporten doe je vooral na werktijd, vooral in de avonduren. Als je dan een blessure krijgt is het vervelend dat je niet meteen voor een behandeling naar een fysiotherapeut kunt. Bij Fysio Veldhoven kan dat wel. Daar heerst geen negen tot vijf mentaliteit. Dus als je dringend behoefte hebt aan een behandeling, of dat nu voor een sportblessure is of voor iets anders, dan kun je bellen. Als er een behandelende therapeut beschikbaar is kun je meteen terecht. Doordat bij Fysio Veldhoven zo snel na het ontstaan van een blessure een afspraak kan worden gemaakt, zal je blessure sneller herstellen.

Fysio Veldhoven is er niet exclusief voor sporters

Uiteraard kun je bij Fysio Veldhoven ook terecht voor de behandeling van andere dan sportblessures. De specialisatie op het gebied van sport blijf je echter terug zien. Ook bij gewone behandelingen proberen de fysiotherapeuten zo snel mogelijk na het ontstaan van de kwetsuur met de behandeling te starten. En ook als je geen sportblessure hebt kun je in de avonduren behandeld te worden. Het voordeel daarvan is dat je niet telkens vrij hoeft te nemen van je werk voor een behandeling bij Fysio Veldhoven.