Spotjes zorgen voor meer sfeer

philips-ecoclassic-reflector_heconr-20Zoals de meeste lezers weten deel ik alles op gebied van mode met jullie. Zo schrijf ik over eigen ervaringen doe ik op doe tijdens mijn werk. Of ik deel tips waarvan ik denk dat jullie hier iets aan hebben. Ik ben dit blog dan ook begonnen zodat ik mijn ervaringen met jullie kan delen. Ik hou ervan om te schrijven. Ik doe dit dan ook vaak in de avond in mijn luie stoel. Ik heb hier dan natuurlijk wel goed licht voor nodig. Dat brengt ons dan ook naar het onderwerp van vandaag. Dit artikel gaat over spotjes. Nu zullen sommige van jullie wellicht niet weten wat dit precies inhoudt, ik zal hier daarom later nog even op terug komen. Zo zat ik laatst weer achter mijn laptop in de stoel en toen viel mijn spotje uit. Omdat ik dit zsm wou repareren ging ik online zoeken. Op de wijze ben ik uitgekomen van Lamp Direct. Hier kun je binnen één werkdag je verlichting laten bezorgen. Dit is dan ook precies wat ik deed. Het enige waar ik moeite mee had was het enorme aanbod dat zij hebben. Maar gelukkig kon ik filteren op verschillende dingen. Zo kan ik filteren op prijs, merk, sterkte etc. Heel handig dus, zeker de moeite waard om hier zelf eens naar toe te gaan.

osram-parathom-mr16-advanced_osr-led-mr16-adv-20

Spotlichten zorgen voor een betere sfeer

Omdat ik onder de indruk was van de vele opties lichtbronnen die ik had, heb ik meer als één spotje gekocht. Normaal had ik deze alleen in mijn stoel, zodat ik achter mijn laptop kon zitten. Ik heb nu dus meerdere spotjes in de woonkamer gezet. De sfeer is hierdoor enorm toegenomen. Ik ben dan ook een echte voorstander van dit soort verlichting, jullie ook?

nl_logo