ralph lauren trui

Een Ralph Lauren trui is warm, zit comfortabel en straal iets uit. Het merk heeft een groot aanbod van mooie sweaters in diverse elegante kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een donker blauwe sweater met het bekende rode paard logo, of kies voor 1 van de vele andere nieuwere modellen. Zo heeft het merk ook truien met een rits aan de bovenkant, ideaal wanneer je nog een kledingstuk draagt onder een trui. Verder heeft het merk ook veel pullovers, coltruien, gebreide truien en is er een groot aanbod aan kabeltruien.

Het merk en de geschiedenis

Het merk kent een lange geschiedenis. Zo is Ralph Lauren al druk bezig geweest met mode in zijn jeugd. Zo werkte hij een tijd in een dassen winkel en na verloop van tijd begon hij zijn eigen design te verkopen in een eigen winkel. Dit was dan ook de start van het merk. Later begonnen zijn dassen een enorm succes te worden dat hij besloot om zich ook op andere kledingstukken en markten te richten. Hierna volgde een groot aanbod van truien, polo’s, broeken, en vele andere kledingstukken.

Veel truien

Bij het aanschaffen van een nieuwe ralph lauren trui kun je kiezen uit een groot aanbod. Waar vroeger het merk voornamelijk truien had met alleen het bekende paardenlogo, heeft het merk tegenwoordig een veel grotere collectie. Zo is een echte klassieker de trui met de beer, of de fijn gebreide trui van het merk met de Amerikaanse vlag erop. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn klassieke kleuren, al is de laatste jaren het merk bezig om zich te ontwikkelen naar meer kleur variaties en ook meer kleuren combinaties, om ook meer doelgroepen aan te spreken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een trui van het merk aanschaffen met een halve rits aan de bovenkant van de trui, en een mooie logo borduring. De truien zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een custom fit variant, of kies je liever voor een slim fit pullover?