breiwol

Mooie breiwol gekocht online

Omdat ik een trui wilden gaan breien ben ik opzoek gegaan naar breiwol. Zo kwam ik terecht op de website van Chestnut Cabin. Hier vind je veel verschillende soorten garen zoals:

  • Lace
  • This Socks (sokkenwol)
  • Love socks (extra zachte sokkenwol)
  • Aran
  • Fingering weight
  • Sport weight
  • Batts
  • Double knit
  • Super chunky
  • Gevlochten lontwol

Al deze garen kunnen in verschillende kleuren en maten besteld worden en je kan echt rekenen op hand gemaakte garen van zeer goede kwaliteit. De levering is ook snel. Zo heb je binnen twee dagen jouw garen thuis bezorgd.

breiwol

Een mooie trui gemaakt met geweldige garen

Met het breiwol die ik had besteld bij Chestnut Cabin, heb ik een mooie trui gemaakt. De garen is erg stevig en je kan het gewoon in de wasmachine leggen om het te wassen. Gelukkig hoef het niet met de hand gewassen te worden. Nu ik zo enthousiast ben over deze onderneming heb ik dan ook garen besteld speciaal voor sokken. Ik ben benieuwd hoe mij dat afgaat het breien van sokken. Aan de garen zal het niet liggen want ik weet zeker dat deze van top kwaliteit is. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf om te zien wat ik bedoel.