Ik wil iedere dag merkschoenen sale!

img04 (27)Deze dag heb ik al een tijdje van te voren gepland. Kinderen bij oma: check. Sportschoenen aan: check. Mijn missie: het vinden van een heerlijk warm nieuw paar schoenen. Zelf ben ik gezegend met een hoge wreef en brede voorvoet, dus schoenen vinden waar mijn poezelige voetjes in passen zonder van alle bloedtoevoer te worden afgesloten, is voor mij meestal wel een uitdaging. Als ik dan iets lekker vind zitten, mag ik gelijk meer dan €200,- aftikken. Na een uurtje of drie en luttele kilometers verder had ik nog steeds niets naar mijn gading gevonden. Ik heb wel een paar kanshebbers gezien, maar uiteraard precies niet meer in mijn maat. Ik geef op. De schoenen hebben gewonnen.

img04 (28)
Overwinning!

Na mijn jacht door de stad plof ik thuis op de bank met de laptop. Geïnstalleerd met thee en met mijn gepijnigde voetjes gehuld in een paar afzichtelijke tijgerpootsloffen ga ik op zoek. Trefwoorden: ‘merkschoenen’ en ‘sale’. Merkschoenen sale! Dat klinkt veelbelovend. En dat is het ook! Mijn oog valt meteen op een paar mooi geprijste Panama Jack’s die ik in de stad te duur vond en die uitverkocht waren in mijn maat. De merkschoenen sale doet zijn naam eer aan, want deze stappers zijn op de site tientallen euro’s goedkoper dan in de winkel. Ik lees dat ze binnen drie dagen worden verzonden. Afwachten dus! Mijn geduld wordt al gauw beloond want binnen de beloofde tijd heb ik de schoenen binnen. Warm: check! Comfy: check! Hip: check! Ik heb gewonnen!

img04 (29)