Hoge hakken via bags and heels

banner-searchHoge hakken via bags and heels

Het dragen van hoge hakken is voor mij bijna een noodzaak. Ik vind het belangrijk dat je, als vrouw, goed kan lopen op hoge hakken. In mijn werk is hoge hakken dragen ook erg belangrijk, daar mee zeg ik niet dat het een dresscode is of iets dergelijks, maar het oogt professioneel en verzorgd. Zelf droeg ik op de middelbare school al hoge hakken. Ik heb zakelijke hoge hakken en hoge hakken die ik draag in mijn vrije tijd, dan leef ik mij meestal helemaal uit. Er is een site, bags and heels, die de mooiste hakken en tassen verkoopt. Je hebt daar uitzonderlijke hoge hakken met meestal een leuk design, soms heel stijlvol en soms lekker gek. Ik heb bijvoorbeeld neon roze hoge hakken, dit staat erg mooi bij een zwart jurkje die ik heb, het maakt mijn outfit helemaal af. De meeste mensen vergeten een beetje hoe belangrijk schoenen zijn bij een outfit, dit wordt meestal maar afgemaakt met een stel schoenen die je nog hebt ergens, het is niet echt gematcht. Kijk maar eens op straat hoeveel mensen er gewoon goed gekleed bij lopen maar net een misstap maken betreft schoenen. Ik zou het liefst voor elke outfit hoge hakken willen hebben, maar dit is natuurlijk zonde van het geld. Ik heb denk ik nu een collectie van dertig hoge hakken en dit is prima zo. Ik moet trouwens ook zeggen dat de hoge hakken van de website echt van hele goede kwaliteit zijn, ik kan er jaren mee doen.