Goede kapsalon in Vlaardingen

Ben jij op zoek naar een goede kapsalon Vlaardingen? Dan weten wij er één voor jou waar jij heel goed behandeld wordt. Onlangs stond ik voor de spiegel naar mijn haar te kijken en dacht ik, ik wil iets anders met mijn haar. Al jarenlang droeg ik mijn haren hetzelfde en nu wilde ik totaal iets anders. Via verschillende tijdschriften over haarmode liet ik mijn inspireren. Er zaten een aantal looks bij die mij wel heel gaaf leken. Of het bij mij zou staan wist ik niet en wilde dat graag vragen bij een haarmode zaak. De zaak waar ik naartoe ben gegaan heet: ’t Haarlokkertje.

Goed advies gekregen

De tijdschriften hadden wij meegenomen naar de zaak en lieten wij zien aan de medewerker. De medewerkers was heel eerlijk over welke look mij wel en niet stond. Wij besloten om een boblijn te knippen. Mijn haren waren dan achter kort en dan liep mijn haar schuin naar voren steeds langer. Er werd ook nog een mooie kleurspoeling erin gedaan. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe look. De medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Voor mij is dit de beste kapsalon in Vlaardingen. Kijk ook eens op de website van dit bedrijf.