iphone 6 hoesje wit

Eindelijk een iphone 6 hoesje wit!

Gevonden!iphone 6 hoesje wit

Een iphone 6 hoesje wit is nog lastiger te vinden dan je denkt. Er zijn heel veel plekken waar ze verschillende beschermingen verkopen, maar dit is toch een niet veel voorkomende kleur. Eerst heb ik in het centrum van Nijmegen gezocht, maar hier kon ik niets vinden. Daarom ben ik toen verder online gaan zoeken. Het liefst wilde ik er eentje van leer of plastic. Toevallig vond ik deze allebei in een webshop. Toen moest ik dus nog gaan kiezen en uiteindelijk ben ik toen voor degene van leer gegaan. Ik vond dit er toch wat luxer uitzien en ik denk ook dat het langer mee gaat. De prijs was ongelofelijk goed, dus eigenlijk had ik niet veel van de kwaliteit verwacht, maar dat viel mij alles mee. Zodra ik hem binnen kreeg, merkte ik dat hij van onwijs goede kwaliteit was. Hij paste perfect en geeft daardoor ook de beste bescherming heb ik het idee. 

Serviceiphone 6 hoesje wit

Inmiddels heb ik mijn iPhone 6 hoesje in het wit ongeveer 2 maanden, maar hij ziet er nog uit als nieuw. Ik had wel verwacht wat verkleuring te krijgen, maar hier heb ik helemaal geen last van. Doordat hij zo strak om mijn telefoon zit, is hij goed beschermd. Ik heb hem namelijk al meerdere keren laten vallen, maar daar zie je helemaal niks van. Deze webshop heeft ook een goede service. Je kunt gemakkelijk betalen met iDeal en ontvangt hem dan al binnen 2 werkdagen in huis. Neem snel een kijkje om te zien wat zij voor jou hebben!